W tym momencie czekam na konkretna propozycje od Opla na Astrę III Classic, dzisiaj jade do Hyundaia obejrzeć I30
Zmiana sytuacji finansowej - poszukiwania nówki czas zacząc
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez mati160W tym momencie czekam na konkretna propozycje od Opla na Astrę III Classic, dzisiaj jade do Hyundaia obejrzeć I30saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
-
A ja (i to wcale nie są jaja czy inne żarty) zaproponowałbym cos takiego: http://otomoto.pl/tata-indica-vista-...C17209495.html
Oferta fajna o tyle, że wpłacasz przed odbiorem 50% (czyli tyle, co już masz) a po roku kolejną połowę (czyli tyle, ile przez rok zaoszczędzisz). Co do samochodu nie wypowiadam się, bo go nie znam (choć w "teście" TVN Turbo jakoś tego auta nie odradzali)... Ale auto jest nowe i oferta finansowa (chyba) bez żadnych kosztów.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez misiek^wroAgamek12, ogladalem pare programow o tych autach. Ogolnie twarde plastiki i badziew jednym slowem :x
Ale nie to, że polecam TATĘ - ot, poprostu jakoś tak trafiłem na taką ofertę...
Auto Świat też nie skreśla tego auta: http://www.auto-swiat.pl/1-tata-indi...ie-spodziewasz
PS: sorry za OT
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Agamek12A ja (i to wcale nie są jaja czy inne żarty) zaproponowałbym cos takiego: http://otomoto.pl/tata-in...-C17209495.html
To już o wiele bardziej byłby Dacie Sandero Stepway - znajomy to ma i auto wzbudza mega zainteresowanie i jeździ całkiem nieźle. Ciekawy miejski pojazd, w odróżnieniu od Dustera - którego prawie kupiłem - jednak Stepway zrobił na mnie lepsze wrażenie ale potrzebowałem jednak czegoś troszkę większego stąd kupiłem co kupiłem :P
Komentarz
-
-
Ja pi.....e. Gość chce europejski kompakt (O2) a wy mu z Tatą wyjeźdzacie
Idąc tym tokiem można spróbować namówić kolegę na motorek trójkołowy .... albo:
http://allegro.pl/motorynka-z-papier...514663104.html.
Przez 7 lat pojeździsz, odłoyższ na nową O2 i nie będziesz się w kredyt w.......ł .... :diabelski_usmiech
Komentarz
-
-
Dzisiaj zaliczyłem wizytę w salonie Renault, i po usłyszeniu moich wymagań wobec kli sprzedawca zaczął mnie namawiać na wzięcie nowego Logana(czym mnie bardzo zaskoczył) z pełnym wypasem za podobne pieniądze . Zaliczyłem nim jazdę próbną i wrażenia całkiem pozytywne, cenowo też przystępnie. Miał ktoś w was do czynienia z tym wynalazkiem?
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez mati160Dzisiaj zaliczyłem wizytę w salonie Renault, i po usłyszeniu moich wymagań wobec kli sprzedawca zaczął mnie namawiać na wzięcie nowego Logana(czym mnie bardzo zaskoczył) z pełnym wypasem za podobne pieniądze . Zaliczyłem nim jazdę próbną i wrażenia całkiem pozytywne, cenowo też przystępnie. Miał ktoś w was do czynienia z tym wynalazkiem?Cała Polska woła z nami wyp...dalać z uchodźcami.
Komentarz
-
-
Co do Logana do ojciec ma w firmie i to auto się nie psuje mimo, że tyra je kilku pracowników. A co do auta to ja bym zwrócił uwagę na Renault Clio z silnikiem 1.2 TCE w wersji Alize. Moja mama kupiła takie miesiąc temu tylko ze zwykłym 1.2 75 km a tutaj masz 100 koni. Auto dosyć przestronne, bagażnik ok i wyposażenie wersji Alize nie jest złe, klima w standardzie, przednie szyby elektryczne halogeny jak pamiętam + 300 złotych i masz fajne zrywne autko. Do tego Renault ma fajny kredyt "Relax".
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez mati160W salonie jakos Logan po liftingu bardziej mi przypasował, choć moze to kwestia lakieru i wyposażenia. Logan miał wszystko a Sandero było podstawoweCała Polska woła z nami wyp...dalać z uchodźcami.
Komentarz
-
-
Czyli ogólnie opinie pozytywne, faktycznie muszę się poważnie zastanowić nad tą propozycją z tym Loganem względnie Sandero. Za niewielkie pieniądze kawał porządnego auta. Ja póki co szukam auta dla 2 osób dla siebie i dla mojej 2 połówki więc nie za bardzo mi potrzebna aż Octavia, choć na początku o niej myślałem, ale po przymiarce kompakt już jest sporym autem a co dopiero Octavia czyli auto z pogranicza.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez mati160Nowa Fabia kosztuje sporo kasy jak ja doposażę w to co bym chciał to z łatwością dobije do 50 tys z Yarisem podobnie, dlatego niestety szukając aut w tym budżecie i z takim wyposażeniem jestem skazany na starsze konstrukcje lub mniej renomowanych producentów.Cała Polska woła z nami wyp...dalać z uchodźcami.
Komentarz
-
Komentarz